به گزارش یزدفردا: وی افزود: تأمین مسکن یکی از اولویتهای ما بوده و برای ما حکم یک پروژه دارد، من مسئول آن هستم و هر هفته پیشرفتهای آن را بررسی میکنیم تا موانع موجود را رفع کنیم.
سیمایی صراف افزود: طرح مسکن دانشگاهیان در ۳۵ دانشگاه شروع شده و از ۵ تا ۱۰۰ درصد پیشرفت کرده است، یکی از شاخص های ارزیابی مدیریتی را پیشرفت مسکن دانشگاهیان قرار دادهایم و خوابگاه متأهلی را هم در این بخش قرار دادهایم.
وزیر گفت: در بخش مسکن استادان شاید حدود ۴۰ هزار واحد لازم باشد و در بخش کارکنان یک رقمی بیش از این نیاز است، در کنار این ما پروژه خوابگاه متاهلان را دیده ایم در حال حاضر حدود ۹۰ هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی متاهل داریم که اگر ۵۰ درصد آنها نیز نیازمند واحد متاهلی باشند ما برای این ۵۰ هزار نفر فقط ۱۵۰۰ واحد داریم، ۲۵ تا ۳۰ هزار واحد خوابگاه متاهلی نیاز داریم که ۵ هزار واحد آن در دست احداث بوده و تا حدود ۳۰ درصد هم پیشرفت کرده است.
وی ابراز امیدواری کرد: تا اسفند ۱۴۰۴ حداقل هزار تا ۱۵۰۰ واحد را ارائه دهیم.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
چهارشنبه 02,آوریل,2025